Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007

Shannon Wright - Let In The Light


Αν δεν ήταν για το In The Morning δε νομίζω να έγραφα τίποτα για την Shannon Wright (ακόμη μία singer/songwriter). Ο δίσκος ξεκινάει όμορφα με το Defy This Love, ένα παράφωνο jazz τραγούδι που δημιουργεί ένα κλίμα για να δεις τι όμορφα πράγματα θα ακολουθήσουν παρακάτω. Ε, φάε στη μάπα ένα St. Pete (Anastacia; γαμώ την αμερικανιά μου, φτήνεια). Το You Baffle Me σε συνεφέρει, αλλά το σοκ είναι μεγάλο. Είναι ένας άνισος δίσκος. Από τη μία γεμίζεις σε περιπτώσεις με τη μουσική κι από την άλλη νομίζεις ότι ακούς Άκη Έβενη στο δεύτερο (που το θυμήθηκα).

Κρατάω όλα τα κομμάτια με το πιάνο κι αφήνω τις κιθάρες στην άκρη. Αυτά τα κομμάτια θα μπορούσαν να σταθούν πολύ καλά σε μία παράσταση χορού. Και σε θέατρο.

Ψέμματα. Το Defy This Love είναι με διαφορά το αγαπημένο μου. Αυτός ο δίσκος πρέπει να πουλιέται μόνο χύμα, όχι όλος μαζί. Αν τον αγοράσεις όλο, θα πρέπει να απαιτήσεις την επόμενη μέρα τον επόμενο δίσκο της Shannon Wright δωρεάν. Δε νομίζω να σου χαλάσουν χατήρι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όντως... που θυμίθηκες τον Άκη Έβενη; Όταν έκανε το STUDIO 344, εκτός από χιτάκια "πέταγε" κάτι καταπληκτικά κομμάτια από φοβερούς καλλιτέχνες εκείνης της περιόδου. Από τον Έβενη έμαθα τα ονόματα: Chick Corea, Ron Carter, Deodato, Stanley Clark,McCoy Tyner, Antonio C.Jobim και πόσσους άλλους; Τι να πρωτοθυμιθώ; Να είσαι καλά μου έφερες ωραιες ραδιοφωνικές στιγμές στο νου!