Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007

The Bird And The Bee - The Bird And The Bee


Ένα pop - σε φάσεις και electropop - χαλαρό πόνημα (αν διαβάσετε κάπου για jazz προσπεράστε) που ακούγεται ευχάριστα ότι ώρα και να παίξει σε οποιοδήποτε ραδιόφωνο του πλανήτη. Οι The Bird And The Bee είναι το συγκρότημα που θα σε ξυπνήσει το πρωί την ώρα που παιδεύεσαι με το μαχαίρι να αλείψεις σωστά τη μαρμελάδα πάνω στο βούτυρο. Και μην το έχετε για κάτι εύκολο. Και την τέχνη να αλείψεις τη μαρμελάδα ισόποσα χωρίς ζγρουμπούλια πάνω στη φέτα και να φτιάχνεις μουσική που κάποιος θα την ακούσει ευχάριστα το πρωί όταν σηκώνεται. Σαφέστατα επηρεασμένοι από τη χαρούμενη pop της δεκαετίας του '60 και τον Μίμη Πλέσσα (η παριζιάνα) οι The Bird And The Bee είναι σα να λέμε κάναμε το λαχούρ, μουσική.

Δε μπαίνω στη διαδικασία να βγάλω τραγούδια, η το παίρνεις όλο έτσι όπως είναι ή το αφήνεις. Αρέσει πιο εύκολα στα κορίτσια. Δεν τους/το υποτιμώ. Μ' αρέσει! Δεν ακούς εύκολα καλές δουλειές κι αυτή είναι μια καλή δουλειά.

Αν κάποιος το πει απλά χαζοχαρούμενο δε θα τον παρεξηγήσω. Ακούω αυτόν το δίσκο είκοσι λεπτά τώρα, νυχτώνει και λέω να σπάσω την οθόνη. Ή να το κλείσω και να περιμένω το πρωινό ξύπνημα. Με τα αηδόνια.

Υ.Γ. Γουστάρω κοπέλα να μου λέει "θέλω να γίνεις my fucking boyfriend"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.