Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

The One AM Radio - This Too Will Pass


Μπορεί να πήρε το αυτί σου στο ραδιοφώνο το In The Time We've Got. Κάνω λάθος; Αν δεν το άκουσες φταίνε οι ηλίθιοι που βγάζουν τα playlists! Πρέπει να κάνουμε κάτι. Όλοι μαζί!

Γιατί ο/οι One AM Radio έχουν σίγουρα μια θέση στο ραδιόφωνο. Δεν είναι mainstream, αλλά γιατί τα παιδάκια να ακούνε μόνο μαλακίες; Ας μιλήσω όμως για το δίσκο!

Είναι ήσυχος. Είναι pop, κιθαριστικός, μερικές φορές κι electronica και rock. Αλλά δε φωνάζει. Ο δημιουργός του, ο κύριος Hrishikesh Hirway που παίζει σχεδόν τα πάντα, είναι μάλλον ένα ήσυχο παιδάκι που φτιάχνει μουσική προσπαθώντας να μην ενοχλήσει τους γείτονες που κάθονται στο διαμέρισμα του κάτω ορόφου.

Το Our Fall Apart μπορούσε να είναι η επιλογή ενός ψαγμένου lounge compilation. Για να λέω όμως όλη την αλήθεια και να μην κρύβω τίποτα, αυτός ο δίσκος πάει περισσότερο σε κορίτσι που τελειώνει το λύκειο και λιώνει ακούγοντας One AM Radio σκεφτόμενη το μεγάλο έρωτα της ζωής της στο διπλανό θρανίο. Πιστέψτε με, δεν έχω καμιά διάθεση να ετευλίσω αυτό που ακούω τώρα και μ' αρέσει πολύ. Δηλαδή το Where I'm Headed. Αλλά να μην πω, αυτό που σκέφτομαι;

Υ.Γ. Έχω φίλες που σ' εκείνη την τρυφερή ηλικία, ανάμεσα στην πρώτη γνωριμία με τους Beatles θα έβαζαν και One AM Radio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: