Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Frog Eyes - Tears Of The Valedictorian


Το Bushels θα μπορούσε να είναι το τραγούδι από ένα θεατρικό. Μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας αλλόκοτης συνεργασίας από διάφορους μουσικούς που φυσικά τα έχουν πιει.

Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα τραγούδια που άκουσα τελευταία. Πρέπει να φτάσεις στο track 9 για να το απολαύσεις. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα έχεις γνωρίσει τους Frog Eyes. Τα πιάνα που έχουν πάθει φρενίτιδα, τα drums στους ρυθμούς παρέλασης. Αν περάσεις το Stockades που θυμίζει μαστουρωμένο Meat Loaf (τώρα που το ξανακούω μ' αρέσει) θα συναντήσεις ένα καταπληκτικό ...Eagle Energy.

Τελικά όσο το ακούω έχει μια απίστευτη τρέλα. Αυτή είναι η λέξη που ήθελα εδώ και ώρα να χρησιμοποιήσω. Yeap! Οι Frog Eyes δεν είναι καλά. Τα βαράνε όλα. Δεν είναι για να χορέψεις. Είναι όμως τέλειο για χορογραφίες. Τελικά, δεν είναι εύκολο!

Δε μπορώ ακόμη να καταλάβω ποια ώρα της ημέρας να το ακούσω. Σίγουρα δεν κάνει για ραδιόφωνο, ακόμη και σε εναλλακτικό μέσο θα δυσκολευτείς. Αυτό δεν ισχύει για το Bushels. Θα έχει φανατικούς θαυμαστές. (κι εχθρούς)

Δοκιμάστε το γιατί μπορεί να το λατρέψετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: