Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Interpol - Our Love To Admire

Για μας τους 80's οι Interpol είναι ότι πιο γνώριμο στ' αυτιά μας. Μπρεί να είναι λίγο Paisley Park, μπορεί να είναι φίλοι του Tillet, μπορεί να είναι και παρέα των Chameleons...

Έτσι το Our Love To Admire ακούγεται τόσο κοντινό και οικείο... σαν τη "βουτηχτή" τυρόπιτα της μαμάς που μοσχομυρίζει το βράδυ. Τα "κιθαριστικά" μιας ζωής ολόκληρης. Όχι, δεν τελειώσαμε. Ακούμε ακόμη καινούργια. Μπορεί να μην έχουμε χρόνο να πετύχουμε τον Πετρίδη στις τέσσερις, μπορεί να πιστεύουμε ότι τον προλαβαίνουμε κιόλας στα καινούργια ακούσματα... αλλά κατά βάθος θέλουμε να γυρνάμε πάντα πίσω.

Απόψε, ο φίλος μου ο Κομνηνός είχε ένα αφιέρωμα στα 80's στον Republic και καθώς γυρνούσα σπίτι με το αμάξι με πιάσαν τα υπαρξιακά μου. Γιατί αν μπορούσα να βγάλω μουσικές σαν αυτές των Interpol, δε θα μεγάλωνα ποτέ. Αλλά όποιος ακούει μόνο, είναι καταδικασμένος να γυρνάει μόνο σε αναμνήσεις.

Pioneer To The Falls και Wrecking Ball τα αγαπημένα μου.
Όλος ο δίσκος ακούγεται ευχάριστα. Θυμάσαι αυτό που έγραφα μερικά posts πιο πριν;

Θα κάνεις τα κακά σου. (μόλις τον ακούσεις)

Billy, σε παρακαλώ! Είναι για μας. Για μας που ακούγαμε μετά τα μεσάνυχτα Cacavas και Beasts Of Burbon και μας σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο.

Ωραίες εποχές έτσι;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AND where the download file? mister!!!!